ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Βασιστείτε σε μια έμπειρη εταιρεία στον κλάδο της ανάπτυξης ξενοδοχείων. Η H1 Creators υιοθετεί μια απλή προσέγγιση στην αξιοποίηση ξενοδοχείων: την δημιουργία μόνιμης αξίας.

Με πολλά χρόνια εμπειρίας, η H1 Creators διαθέτει τις γνώσεις και το αποδεδειγμένο ιστορικό για να αναπτύξει και να διαμορφώσει ένα ξενοδοχείο (franchised ή ιδιόκτητο) που θα πετύχει στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Προσφέροντας ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών, η εταιρεία μας εστιάζει στη δημιουργία εξαιρετικών ξενοδοχειακών εμπειριών για τους πελάτες σας.

Η H1 Creators παρέχει καινοτόμες, πρακτικές και κερδοφόρες μεθόδους βελτίωσης του τρόπου λειτουργίας των ξενοδοχείων. Η πρώτη και πρωταρχική ευθύνη μιας ξενοδοχειακής εταιρείας διαχείρισης είναι η παραγωγή αξιόπιστων οικονομικών αποτελεσμάτων και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με την υπεύθυνη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων.

Επιπλέον, η H1 Creators έχει οικοδομήσει ισχυρές σχέσεις με σημαντικά εθνικά και διεθνή ονόματα ξενοδοχείων και προσπαθεί όχι μόνο να ανταποκριθεί στα υψηλά πρότυπα που έχουν οριστεί από τα ξενοδοχεία αυτά, αλλά και να τα ξεπεράσει. Οι μακροχρόνιες πετυχημένες και βραβευμένες συνεγασίες μας με σημαντικά ξενοδοχεία αποτελούν την εγγύηση μας για την άψογη ποιότητα των υπηρεσιών μας.

ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Διαχειριζόματε εμείς όλα τα περίπλοκα θέματα για να μην χρειαστεί να το κάνετε εσείς.

Η H1 Creators αποτελεί μια δυνατή και δυναμική εταιρία στον χώρο της αξιοποίησης ακινήτων με κορυφαία καταρτισμένα στελέχη και πληθώρα έργων. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να κατανοήσουμε πλήρως όλες τις πτυχές των αναγκών σας στην αξιοιποίηση του ακινήτου σας. Από την αξιολόγηση της τοποθεσίας μέχρι την εξασφάλιση χρηματοδότησης, η ομάδα μας έμπειρων developers είναι μαζί σας από την έναρξη του έργου μέχρι την ολοκλήρωση.

Με τον τρόπο αυτό, λαμβάνετε ένα βαθύ επίπεδο εμπειρίας σε όλους τους κλάδους ανάπτυξης ακινήτων σε πολλούς τομείς – την υγειονομική περίθαλψη, την κατοικία, το γραφείο, το θεσμικό, το βιομηχανικό και το λιανικό εμπόριο.

Οι συνεργάτες μας εργάζονται για να εντοπίσουν τις ορθές λύσεις έτσι ώστε το ακίνητο σας να καλύπτει πλήρως το όραμα σας και τις ανάγκες σας.

ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ

Συνεργασία για την ανάπτυξη της γης σας

Κατανοούμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος ιδιοκτήτης κάποιας έκτασης και συνεργαζόμαστε μαζί σας για να βρούμε λύσεις. Η προσέγγιση μας στην εκμετάλλευση του οικοπέδου σας για επίτευξη κέρδους, αφορά στην εξασφάλιση συνέχειας από το σχεδιασμό έως και της κατασκευής.

Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε παραδώσει πολλαπλά έργα σε πολλούς πελάτες μας. Ό, τι χρειάζεστε σε ένα έργο ανάπτυξης γης, μπορούμε να σας το παραδώσουμε.

Κάθε κομμάτι γης έχει μια ιστορία να το πει. Η εμπειρία μας μας έχει διδάξει να ακούμε τη γη και να σεβόμαστε την ατομικότητα και την ομορφιά της. Τα σχέδια ανάπτυξης γης της Hines λαμβάνουν υπόψη τις πτυχές της καθημερινής ζωής. Η δουλειά μας καλύπτει την ανάπτυξη κτιριακών μονάδων πολλαπλής χρήσης, εμπορικών κέντρων, ιατρικών εγκαταστάσεων, γηπέδων, πάρκων κ.α.